Ζαφειράκης Νάουσας – Ολυμπιακός 27-40: Στο «ρελαντί» οι ερυθρόλευκοι
Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σε προπόνηση από τη Νάουσα, επικρατώντας του τοπικού Ζαφειράκη με 40-27, κάνοντας μια καλή προπόνηση ενόψει του μεγάλου αγώνα που ακολουθεί, με την αυστριακή Φάιβερς , για την πρώτη «μάχη» του δεύτερου γύρου του EHF European Cup.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 40-27 του Ζαφειράκη Νάουσας για την πέμπτη αγωνιστική της Handball Premier και έκανε το 5/5 στο ξεκίνημά του εντός των ελληνικών τειχών και πλέον στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη.
Το Σάββατο (19/10, 18:00), οι Πειραιώτες θα κάνουν πρεμιέρα στην Ευρώπη, αφού θα υποδεχθούν την αυστριακή Φάιβερς στη Χαλκίδα, στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης», για την πρώτη «μάχη» του δεύτερου γύρου του EHF European Cup.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.