Αν κι έχασε το πρώτο σετ (25-20), η ΑΕΚ ανέβασε «στροφές» στη συνέχεια, πήρε τα δύο επόμενα κόντρα στη Ρίγα που της εξασφάλισαν την πρόκριση στους «32» του CEV Challenge Cup γυναικών κι ακολούθως πανηγύρισε και τη νίκη με 3-1 σετ στη Λετονία, παίρνοντας με εμφατικό τρόπο το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Επόμενη αντίπαλος της «Ένωσης» η πορτογαλική Μπενφίκα σε διπλά ματς.
Η Ρίγα έδειξε διάθεση να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ στο πρώτο σετ, έχοντας σταθερά το προβάδισμα κι εντέλει έφτασε στο 25-20. Ακολούθως η ομάδα του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με την Μπριάνα Έντουαρντς να κάνει… θραύση (19π.) στην επίθεση, πήρε τα δύο επόμενα σετ με 22-25 και 14-25, «τελειώνοντας» τη… σεμνή τελετή.
Αν και η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί, στο 4ο σετ ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ κράτησε στο ματς τις βασικές του αθλήτριες, αλλάζοντας μόνο την Άκι Μόμι με την Εύη Φλιάκου, με τις «κιτρινόμαυρες» να επικρατούν και σ’ αυτό με 25-12 απέναντι στις απογοητευμένες Λετονές, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
*Οι πόντοι της Ρίγα προήλθαν από 7 άσσους, 41 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων και της ΑΕΚ προήλθαν από 6 άσσους, 57 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 24 λάθη αντιπάλων.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Ο Ολυμπιακός Κ19 δεν τα κατάφερε στην Αστάνα, ηττήθηκε με 2-0 από την Καϊράτ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League και περιμένει τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για να μάθει αν θα βρεθει στα νοκ-άουτ.