Βίκυ Βολιώτη: «Από μικρή είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου την υιοθεσία, δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατη»
Συνέντευξη στην εκπομπή «The Weekenders» του ΑΝΤ1 έδωσε η Βίκυ Βολιώτη.
Η Βίκυ Βολιώτη σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την κόρη της Άννα, την οποία υιοθέτησε πριν κάποια χρονια.
Πώς σχολιάζει την βία των ανηλίκων
«Δεν νομίζω ότι είναι ένα φαινόμενο το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά τώρα το τελευταίο δίμηνο, τρίμηνο, νομίζω ότι απλώς τώρα του δίνουμε πιο πολύ προσοχή, ακούγονται περισσότερο, βγαίνουν στη δημοσιότητα. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα, έχει σίγουρα να κάνει με το περιβάλλον του σχολείου.
Το σχολείο έχει πάψει να είναι ένας χώρος όπου μαζευόμαστε για να έρθουμε σε επαφή με τη γνώση, την παιδεία, την καλλιέργεια και την εξοικείωσή μας με το κοινωνικό σύνολο. Νομίζω ότι απλώς είναι ένας χώρος συγκέντρωσης και φύλαξης παιδιών.
Αλλά νομίζω ότι έχουμε κι εμείς μεγάλη ευθύνη οι γονείς, σίγουρα είναι και τα social.
Η κόρη μου δεν μπαίνει στα social
«Η Άννα δεν έχει κινητό ακόμα και δεν το ζητάει. Δεν έχει tablet δικό της και όταν είμαι με την Άννα φροντίζω να είμαι μαζί της και να κάνουμε παρέα. Μου φαίνεται τρελό, δηλαδή, να πάμε, ας πούμε το καλοκαίρι να πάμε να φάμε κάπου, σε μία ταβέρνα και να της δώσω το κινητό.
Βλέπω τα παιδιά πολλές φορές δε σηκώνουν το κεφάλι από το κινητό ή το tablet. Παρατηρώντας μαθαίνουμε τον κόσμο, όταν δεν παρατηρείς τον κόσμο τι ικανότητες και την εφόδια έχεις για να αντιμετωπίσεις κοινωνικά τον κόσμο;», είπε η Βίκυ Βολιώτη.
Πώς προχώρησε στην υιοθεσία της κόρης της
«Το σκεφτόμουν από μικρή αυτό. Είναι κάτι το οποίο είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι αν κάνω παιδιά, αν θελήσω παιδιά, θα μου άρεσε να υιοθετήσω, είναι κάτι το οποίο δεν ήρθε ουρανοκατέβατο ή από ανάγκη».
- Αντιπαράθεση Σαμαρά – Παπασταύρου στη Βουλή για Chevron
- ΕΕ: Ανάγκη «ανάπτυξης και αξιοποίησης της πυρηνικής ενέργειας» – Κοινή ανακοίνωση των κρατών μελών
- Γκάνα: Ψήφισμα στον ΟΗΕ να αναγνωριστεί η δουλεία ως «το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία»
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Ποιος θα καθίσει στον πάγκο της Μονακό για το ματς με τον Ολυμπιακό
- Ιωάννινα: Σοβαρή οφθαλμική κάκωση έχει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 15χρονο
- Γιώργος Πανουσόπουλος: Συγκίνηση στην κηδεία του μεγάλου σκηνοθέτη
- «Λίγα χτυπήματα δεν θα σε σκοτώσουν» – Η σκληρή πραγματικότητα των γυναικών στα δικαστήρια των Ταλιμπάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442