Θήβα: Απορριμματοφόρο έκανε όπισθεν και συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου
Εν ώρα αποκομιδής σπουπιδιών στο κέντρο της Θήβας - Επικράτησε πανικός, με τον εργαζόμενο να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τραγικό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Θήβα το πρωί της Παρασκευής, όταν απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου στην καθαριότητα.
Την ώρα που η αποκομιδή των σκουπιδιών βρισκόταν σε εξέλιξη στο κέντρο της Θήβας, ξαφνικά ο εργαζόμενος εγκλωβίστηκε από το απορριμματοφόρο του Δήμου Θηβαίων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Στον πεζόδρομο της οδού Επαμεινώνδα όπου συνέβη το ατύχημα προκλήθηκε πανικός. Σύμφωνα με πληροφορίες από το radiothiva.gr, όταν συνέβη το ατύχημα το βαρύ όχημα βρισκόταν σε πορεία οπισθοκίνησης.
Το απορριμματοφόρο έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να στριμώξει τον εργαζόμενο σε κολόνα
Τον στρίμωξε στην κολόνα
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το απορριμματοφόρο στρίμωξε τον εργαζόμενο σε κολόνα φωτισμού – η οποία έπεσε – με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κάτω άκρο.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον τραυματία εργαζόμενο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοκαριστικό εργατικό ατύχημα διευρευνώνται.
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
- Live streaming: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
- Μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – «Σημάδεψε μια γενιά»
- Γάζα: Η διεθνής δύναμη σταθεροποίησης πρέπει να αναπτυχθεί στην κίτρινη γραμμή, λέει η Αίγυπτος
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Τα «Όσκαρ» της ελληνικής ναυτιλίας
- Παναθηναϊκός: Με Λαφόν η αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (pic)