Ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με θύμα έναν εργαζόμενο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν ένας 51χρονος από την Αλβανία μέλος συνεργείου κλάδευε ένα δέντρο σε δρόμο του Ρεθύμνου.
Έχασε την ισορροπία του
Άγνωστο πώς, ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό από ύψος 8 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο εργάτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τα τραύματά του να είναι πολύ σοβαρά.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.