Ήττα-σοκ και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά (2-1)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Άλεξ Μίκελσεν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Japan Open
Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά από το Japan Open.
Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 2-6) από τον Άλεξ Μίκελσεν (Νο.49) και με αυτόν τον τρόπο έμεινε εκτός συνέχειας από το 500άρι Open του Τόκιο.
Η αδιαθεσία και το ιατρικό τάιμ άουτ
Ο Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 6-4 χάρη στο εκπληκτικό του ξεκίνημα και τα δύο break που κατάφερε να κάνει στο σερβίς του Αμερικανού, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Στο δεύτερο σετ ο Στεφ ένιωσε αδιαθεσία και από εκείνη τη στιγμή τον πήρε η… κάτω βόλτα.
Κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ, επέστρεψε, αλλά όχι ίδιος. Ο Μίκελσεν πήρε πολύ εύκολα τα επόμενα δύο σετ, επικράτησε με 2-1 και στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τομάς Μαρτίν Ετσεβέρι και Κρίστοφερ Ο’κόνελ.
Ο 26χρονος Έλληνας τενίστας θα παραμείνει στην Ασία, αφού στις 2 Οκτώβριου αρχίζει το Masters της Σανγκάης με τη συμμετοχή του ίδιου.
- Ρωσία: Η Βρετανία δεν πρέπει πλέον να αποκαλείται «Μεγάλη» λέει ο Λαβρόφ
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας


