Ανατριχιαστικό: Παίκτης προσγειώθηκε με το κεφάλι στο παρκέ! (vid)
Σοκαριστική φάση στην αναμέτρηση της Ανδριατικής Λίγκας με παίκτη της Τσεντεβίτα, να πέφτει στο παρκέ με το κεφάλι και να αποχωρεί με φορείο.
Τρομακτική στιγμή για τον Ζίγκα Ντανέου της Τσεντεβίτα, που στην προσπάθειά του να κόψει τον Γιόβαν Νόβακ της FMP προσγειώθηκε πολύ άσχημα με το κεφάλι στο παρκέ σε μία φάση που προκαλεί τρόμο και ανατριχίλα.
Αμέσως μπήκαν μέσα στο παρκέ τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων, προκειμένου να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον Ντανέου, ο οποίος τελικά αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.
Μάλιστα η φάση συνέβη μόλις 21″ πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, με τους παίκτες στη συνέχεια να αφήνουν την μπάλα στο παρκέ και να μην παίζουν στο υπόλοιπο του ματς.
Δείτε το σχετικό βίντεο (σκληρές εικόνες):
Bogi revež- Upam upam, da ni hujega. A tukaj biti optimist 🙁 Žiga Daneu. pic.twitter.com/kBNL4DVGpw
— Gregor Sevšek (@gregsasevi) September 22, 2024
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του

