Άρης: Με Μάγιο και Χουάνκαρ κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού (21/9) αγώνα με τον Ολυμπιακό τους δυο Ισπανούς αμυντικούς.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του και τον Χουάνκαρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ακόμα, στις επιλογές του Μάντζιου βρίσκεται και ο Μάγιο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τραυματίας Φαμπιάνο και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.
Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/09), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov (τιμωρημένος), Fabiano Leismann (τραυματίας), Fattore, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής».
- Στη συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Χαλκιδική: 54χρονος κατέθεσε ότι τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία είναι του πατέρα του – Τα είχε θάψει ο ίδιος
- Φάμελλος: Υπήρξε συντονισμένο σχέδιο μέσα από το Μαξίμου για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα Τέμπη
- Ψάχνετε για δουλειά; Αυτοί είναι οι τομείς με τις περισσότερες κενές θέσεις στην ΕΕ
- Έντονη ανησυχία στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις εξελίξεις στο Ιράν και την ευρύτερη Μέση Ανατολή
- Πόλεμος στο Ιράν: «Εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις» – Σε αυτοσυγκράτηση καλεί η Κομισιόν

