Για το 4/4 ο ΠΑΟΚ, για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός
Ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού
Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα περιέχει το μενού της Κυριακής (15/9) στη Superleague.
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 20:30 τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση φυσικά που ξεχωρίζει από όλη την αγωνιστική και αποτελεί το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιζητά τη συνέχιση του απόλυτου και θέλει το 4/4, κάνοντας παράλληλα δικό του το πρώτο φετινό ντέρμπι, ενώ το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και να φτάσει στο δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στη Stoiximan Superleague.
Ο Ντέγιαν Λόβρεν βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώνεται με τη νέα του ομάδα, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς τον τραυματία Μπράντον Τόμας. Οι Μπακαγιόκο και Κόλεϊ βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Σαμάτα.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τσάλοφ.
Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Μαξίμοβιτς – Τετέ, Μπακασέτας, Πελίστρι – Ιωαννίδης.
Διαιτητής: Βίντσιτς
Βοηθοί: Κόβατσιτς, Κλάντσνιξ
VAR: Φαν Μπόνκελ, Κουμπαράκης
Τέταρτος: Τσακαλίδης
Από εκεί και πέρα, εκτός από το ντέρμπι στην Τούμπα, στις 16:30 ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, στις 18:30 ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό και στις 20:30 ο Άρης θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΟΦΗ.
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

