ΣΥΡΙΖΑ: Οπαδοί του Κασσελάκη προπηλάκισαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας
«Κασσελίστας» που βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασαν τα στελέχη του κόμματος που έχουν ταχθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη
Με αποδοκιμασίες ακόμα και ύβρεις υποδέχθηκαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ελάχιστοι οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Συγκεκριμένα λιγότερα από 10 άτομα προπηλάκισαν λεκτικά όσα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έχουν τάχθηκαν κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Εκτός από τις αποδοκιμασίες και τις χειρονομίες δεν έλειψαν και οι βαριές εκφράσεις ακόμα και βρισιές προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έφταναν στα γραφεία του κόμματος λίγο πριν τις 8 το βράδυ.
Βίντεο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ήταν τουλάχιστον τρία από τα στελέχη που τα «άκουσαν» για τα καλά από τους ένθερμους «Κασσελίστας» χωρίς οι ίδιοι να αντιδράσουν.
Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ διακριτική ήταν και η παρουσία της αστυνομίας που δεν χρειάστηκε να επέμβει.
- Νέο διοικητήριο στο δήμο Ήλιδας
- Μια νύχτα μόνο: Συναντήσεις και αποκαλύψεις
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Τάνια Τσανακλίδου: Με μπαστούνι στη σκηνή μετά την περιπέτεια με την υγεία της
- Πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον πόλεμο ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν
- Tην άμεση στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ Κολυμβαρίου, του Δήμου Πλατανιά ζητάει ο Δήμαρχος