Χαλκιδική: Νεκρός εντοπίστηκε ο 55χρονος που είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από δύτη που βούτηξε στο σημείο που είχε βάλει τη σημαδούρα ο 55χρονος
Νεκρός εντοπίστηκε περίπου στις 8 το βράδυ ο άνδρας που είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα και τον αναζητούσαν οι αρχές στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.
Ο 55χρονος μεταφέρθηκε με μέσο της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο αλιευτικό καταφύγιο της Νέας Σκιώνης Χαλκιδικής.
Βρέθηκε η σημαδούρα
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας αναζητείτο από το πρωί της Τετάρτης.
Στο σημείο των ερευνών είχαν μεταβεί δυνάμεις του Λιμενικού ενώ για τον εντοπισμό του δράστη είχαν κινητοποιηθεί η ΕΟΔ Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από δύτη στο σημείο όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του καθώς και στη σημαδούρα που είχε βάλει στη θάλασσα όπου προβλέπεται να κάνουν οι υποβρύχιοι αλιείς.
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
- «Χαστούκι» στις υπερεξουσίες του Τραμπ – Το «καλό το παλικάρι» ξέρει κι άλλο μονοπάτι για να επιβάλλει δασμούς
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;
- Ώρα πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Τραμπ: «Βαθιά απογοητευτική» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου – Live η συνέντευξη Τύπου
