Παρέλαβε το «χρυσό» παπούτσι ο Χάρι Κέιν
Με 36 γκολ σε 32 ματς της Bundesliga της σεζόν 2023-24, ο Χάρι Κέιν κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι, ως ο πρώτος σκόρερ της Ευρώπης.
Το «χρυσό» παπούτσι για τη σεζόν 2023-24 παρέλαβε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν.
Πρόκειται για το βραβείο που κάθε μεγάλος επιθετικός θέλει, με τον επιθετικό των Βαυαρών να το παραλαμβάνει σήμερα Τρίτη (27/8) ως ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη για την περασμένη σεζόν.
Ο Άγγλος επιθετικός την περασμένη σεζόν πέτυχε 36 γκολ σε 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Βαυαρών στην Bundesliga και μίλησε κατά τη βράβευσή του.
«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ στον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Το βραβείο ανήκει σ’ όλους, χωρίς εσάς δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ.
Αισθάνομαι πολύ καλά κι ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Η μεταγραφή μου στην Μπάγερν ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή μέχρι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος στράικερ κατά την παραλαβή του βραβείου του.
🚨👑 Harry Kane receives his Golden Shoe 2024 award. (📸 @kerry_hau) pic.twitter.com/UBsEslLYYC
— EuroFoot (@eurofootcom) August 27, 2024
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
