Γκαγκάτσης: «Χάρη στον Ολυμπιακό η ΕΠΟ γλιτώνει 300.000 ευρώ»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στη δωρεάν διάθεση του «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για τα παιχνίδια της Εθνικής και τη σύγκριση με την «Opap Arena».
Ο Μάκης Γκαγκάτσης, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/08) καλεσμένος στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιστροφή της Εθνικής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε για τη μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού να προσφέρει το φαληρικό γήπεδο στην Εθνική δωρεάν, γλιτώνοντας έτσι στην ΕΠΟ ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ, σε αντίθεση με την περίοδο που η «γαλανόλευκη» χρησιμοποιούσε σαν έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ και πλήρωνε υπέρογκα ποσά.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γκαγκάτσης:
«Υπάρχει δωρεάν διάθεση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην ΑΕΚ ήταν 60.000 ευρώ το ενοίκιο για το παιχνίδι και 20.000 για κάθε προπόνηση. Πήγαινε αρκετά.
Για τα δύο ματς η ΕΠΟ θα γλυτώσει γύρω στις 300.000 ευρώ χάρη στον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Βρούτση για το ΟΑΚΑ. Επίσης ο τελικός θα γίνει στις 17 Μαϊου με κόσμο στο ΟΑΚΑ».
- Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα – «Ξεκουράσου ομορφιά μου»
- Λίστα Forbes: Οι 100 «σιδηρές κυρίες» του 2025 – Η οικονομική τους δύναμη ξεπερνά το ΑΕΠ της ΕΕ
- Συναγερμός σε σταθμό ΚΤΕΛ της Αθήνας: 20χρονος εντοπίστηκε με καλάσνικοφ
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία

