Μπιέλ: «Θα είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας» (pic)
O Πεπ Μπιέλ ανέφερε στα social media του πως θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Ολυμπιακού και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ερυθρόλευκους, ενόψει της νέας περιόδου.
Ο Πεπ Μπιέλ ανακοινώθηκε την Πέμπτη (15/8) από την Σάρλοτ, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό έως το Δεκέμβριο, διατηρώντας παράλληλα και οψιόν αγοράς, ενώ ο παίκτης μεταβαίνει άμεσα στις ΗΠΑ.
Ο ίδιος φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα στους «ερυθρόλευκους», μέσω social media και να ευχαριστήσει την ομάδα. Άλλωστε, έκανε και μία αρκετά καλή προετοιμασία με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στην οποία ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Αναλυτικότερα έγραψε στο προφίλ του: «Θα είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας και εύχομαι στους συμπαίκτες μου ότι καλύτερο αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ».
Συνόδεψε μάλιστα την ανάρτησή του με το hashtag, Ολυμπιακάρα, που έκλεψε την παράσταση στην δημοσίευση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.
Δείτε την ανάρτηση του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pep Biel Mas Jaume (@pep_biel)
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης
- Σκάνδαλο Επσταϊν: «Πολύ λυπηρή» για τον Τραμπ η σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Αντριους
- Αργεντινή: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο Μπουένος Αϊρες
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Μικροδάνεια σε δημoσίους υπαλλήλους