Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Ταϊβάν
Η σεισμική δόνηση ήταν βάθους 9 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το μετεωρολογικό κέντρο, και σημειώθηκε στα ανοικτά των βορειανατολικών ακτών της
Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών έπληξε σήμερα την κομητεία Γίλαν στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊβάν, έγινε γνωστό από το Μετεωρολογικό Κέντρο της χώρας, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για ζημιές.
Από τον σεισμό κτίρια τραντάχτηκαν στην πρωτεύουσα Ταϊπέι. Η σεισμική δόνηση ήταν βάθους 9 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το μετεωρολογικό κέντρο, και σημειώθηκε στα ανοικτά των βορειανατολικών ακτών της.
Η κυκλοφορία του μετρό στην Ταϊπέι συνεχίζεται με χαμηλότερες ταχύτητες μετά τον σεισμό, σύμφωνα με τις αρχές.
Η Ταϊβάν κατέγραψε τον μεγαλύτερο σεισμό της τα τελευταία 25 χρόνια τον Απρίλιο, από τον οποίο σκοτώθηκαν 9 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 900.
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





