Κάζο για την Ίντερ Μαϊάμι και αποκλεισμός από την Κολόμπους Κρου
Η Ίντερ Μαϊάμι αποκλείστηκε από την Κολόμπους Κρου και έμεινε εκτός συνέχειας του Leagues Cup.
Ο Ντιέγκο Ρόσι σημείωσε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (69΄, 80΄) και η Κολόμπους Κρού ανέτρεψε διαφορά δύο τερμάτων για να νικήσει με 3-2, στη φάση των «16» του Leagues Cup, την κάτοχο του τροπαίου, Ίντερ Μαϊάμι.
Ο Κρίστιαν Ραμίρεζ έκανε την αρχή στο 67΄ και σηματοδότησε την ανατροπή της Κρου, η οποία ολοκληρώθηκε σε διάστημα 14 λεπτών, για να εξασφαλίσει η ομάδα μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Νιου Γιορκ FC το Σάββατο.
Ο μεγάλος στόχος της Κολόμπους
Η Κρου ευελπιστεί να φτάσει σε έναν δεύτερο μεγάλο ηπειρωτικό τελικό μέσα στο 2024, αφού έφτασε μέχρι τον τελικό στο Κύπελλο Πρωταθλητριών της CONCACAF τον Ιούνιο.
Ο Ντιέγκο Γκόμεζ έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ (Ρόχας στο 10΄) και σημείωσε το δεύτερο για το Μαϊάμι (62΄), το οποίο έπαιξε την 11η συνεχόμενη αγωνιστική του αγώνα χωρίς τον τραυματία, Λιονέλ Μέσι.
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
