Ελ Κααμπί: «Είμαι ευγνώμων σε όλους στον Ολυμπιακό»
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι γινόταν να αλλάξει περιβάλλον με όλα όσα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026 και αναφέρθηκε στην παραμονή του στο λιμάνι.
Ο Μαροκινός επιθετικός τόνισε ότι δεν γινόταν να φύγει από τον Ολυμπιακό, με τόση εκτίμηση και φροντίδα, ενώ σχολίασε και την περσινή ξεχωριστή και εξαντλητική σεζόν του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε μέσο στο Μαρόκο:
Για την ανανέωση συμβολαίου του: «Όταν νιώθεις ότι σε εκτιμούν σε ένα σύλλογο και αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις την φροντίδα που σου αξίζει, δεν υπάρχει τίποτα που να σε αναγκάσει να αλλάξεις μέρος. Ζήσαμε πέρυσι μία ιστορική σεζόν, κερδίζοντας έναν τίτλο για πρώτη φορά, κάτι που φαίνονταν αδύνατο. Και η ομάδα μου ήθελε να συνεχίσω. Οπότε, γιατί να της γυρνούσα την πλάτη;».
Για την περσινή ξεχωριστή και εξαντλητική σεζόν του στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική του ομάδα: «Ήταν όντως, αλλά όταν τελειώνεις μία σεζόν με την επιτυχία στο πλευρό σου, όλα τα προβλήματα φεύγουν, οπότε η ευτυχία μου ήταν μεγάλη, δόξα τω Θεώ. Μετά τη νίκη στο ευρωπαϊκό Κύπελλο επέστρεψα στην Εθνική και έβαλα τρία γκολ στο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου».
Για το ποιο ήταν το μυστικό του: «Δεν υπάρχουν μυστικά. Κάθε επιμελής άνθρωπος γεύεται τα τελικά αποτελέσματα, τους καρπούς, της επίπονης δουλειάς που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι. Κανείς δεν βρίσκει δόξα χωρίς θυσίες. Η επιτυχία είναι ο καρπός της συνεργασίας όλων και εγώ είμαι ευγνώμων σε όλους».
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030


