Στον τελικό των 100μ. ύπτιο ο Χρήστου, αποκλείστηκε ο Μακρυγιάννης (vid)
Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των 100μ ύπτιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Ο Απόστολος Χρήστου, ο πρωταθλητής Ευρώπης, ένας από τους καλύτερους κολυμβητές στον κόσμο, θα είναι αύριο Δευτέρα 29/7 στις 22:19 για πρώτη φορά στη καριέρα του στον μεγάλο τελικό των 100μ ύπτιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Κολύμπησε στη δεύτερη ημιτελική σειρά, τερμάτισε σε χρόνο 52.77, ήταν δεύτερος στη σειρά του, και με την 6η καλύτερη επίδοση θα ζήσει τη μεγαλύτερη εμπειρία της καριέρας του.
Θα είναι ένας από τους διεκδικητές μεταλλίου, του πρώτου που θα έχει κατακτήσει η πατρίδα μας στη πισίνα.
Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με χρόνο 52.97, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (52.83), για να τερματίσει έκτος στην 1η σειρά και να πάρει την 9η θέση στο σύνολο, μένοντας εκτός τελικού για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.
Δείτε τον ημιτελικό:
- Οι «βόμβες» Ντίλιαν για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η προσπάθεια απαξίωσης των λεγομένων του
- Φωτιά σε μπάζα και σκουπίδια δίπλα σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο
- Ο Καμαβινγκά χάνει έδαφος στην Ρεάλ και η Premier League καραδοκεί
- Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο – Το συγκλονιστικό της μήνυμα πριν το τέλος
- Στη Ρίο Άβε ο Μάνσα παίρνει αυτό που χρειαζόταν ώστε να γυρίσει έτοιμος
- Το «φάντασμα» του Σπίλμπεργκ στις ταινίες Harry Potter


