Στον τελικό των 100μ. ύπτιο ο Χρήστου, αποκλείστηκε ο Μακρυγιάννης (vid)
Ο Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό των 100μ ύπτιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Ο Απόστολος Χρήστου, ο πρωταθλητής Ευρώπης, ένας από τους καλύτερους κολυμβητές στον κόσμο, θα είναι αύριο Δευτέρα 29/7 στις 22:19 για πρώτη φορά στη καριέρα του στον μεγάλο τελικό των 100μ ύπτιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Κολύμπησε στη δεύτερη ημιτελική σειρά, τερμάτισε σε χρόνο 52.77, ήταν δεύτερος στη σειρά του, και με την 6η καλύτερη επίδοση θα ζήσει τη μεγαλύτερη εμπειρία της καριέρας του.
Θα είναι ένας από τους διεκδικητές μεταλλίου, του πρώτου που θα έχει κατακτήσει η πατρίδα μας στη πισίνα.
Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με χρόνο 52.97, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (52.83), για να τερματίσει έκτος στην 1η σειρά και να πάρει την 9η θέση στο σύνολο, μένοντας εκτός τελικού για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.
Δείτε τον ημιτελικό:
- Ο Βασιλιάς… προελαύνει: Ο Λεμπρόν Τζέιμς συνεχίζει να σαρώνει τα ρεκόρ στο NBA! (vids)
- Το αιχμηρό εξώφυλλο του Time για τον Ντόναλντ Τραμπ – «Make Iran Great Again»
- Ύδρα, Χαλκίδα, Αθήνα: Το κινηματογραφικό tour του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα συνεχίζεται
- Δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι «σαπίζουν» στις φυλακές του Ελ Σαλβαδόρ, καταγγέλλει ΜΚΟ
- Pierra Creta: Αυθεντική εμπειρία ορεινής Κρήτης με σκι στον Ψηλορείτη
- Σκόπελος: Το νησί της Ευρώπης που διατηρεί ακόμη την ταυτότητα του



