Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Μπάνια Λούκα (pic)
Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα στην Τούμπα.
Πλήρης θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπάνια Λούκα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Εκτός έμεινε ο Νάσμπεργκ που δεν υπολογίζεται ενώ στην αποστολή είναι οι τρεις μεταγραφές Καμαρά, Τσιφτσής και Θυμιάνης.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο γήπεδο της Τούμπας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
H ομάδα δούλεψε για τελευταία φορά πριν την πρώτη συνάντηση με τους Βόσνιους στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ειδικό πρόγραμμα έγινε για τις στατικές φάσεις, ενώ οι παίκτες έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.
Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι οι:
Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».
📋#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπάνια Λούκα στο γήπεδο της Τούμπας #PAOKBOR #UCL #OurWay
📝#TrainingReport – https://t.co/nS81vfaPRP#training #news pic.twitter.com/zbrIUvKvQJ
— PAOK FC (@PAOK_FC) July 23, 2024
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας
- Η εξουσία ενός… αλγόριθμου πάνω στους εργαζόμενους – Γιατί η Ευρώπη παρεμβαίνει
- Η βιτρίνα της ΚΕΔ έχει ραγίσει
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη
- Μισθοί δύο «ταχυτήτων» στην Ελλάδα – Το βαθύ χάσμα των μισθολογικών αποκλίσεων
- Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων – Ανοιχτά τα Μάλγαρα από τους αγρότες



