Τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε 27χρονο στο Γκάζι και του έκλεψαν την αλυσίδα που φορούσε
Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (20-7-2024) στο Γκάζι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 3 νεαροί αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα σύμφωνα με την Αστυνομία πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου νεαροί προσέγγισαν 27χρονο στο Γκάζι και αφαίρεσαν με βίαιο τράβηγμα αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.
Εντοπίστηκαν σε λίγη ώρα
Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την διαπραχθείσα ληστεία, προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.
Μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τους -3- νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Νέος σύγχρονος χώρος υπαίθριας άθλησης στο πάρκο Δηλαβέρη από τον Δήμο Πειραιά
- Η στιγμή που drone χτυπάει το ελληνικό συμφερόντων τάνκερ Delta Harmony στη Μαύρη Θάλασσα
- Απόκλείστηκε από το Australian Open η Παπαμιχαήλ
- Τζον Φορτέ: Πέθανε ο μουσικός των Fugees σε ηλικία 50 ετών
- Πλακιάς για πολιτικοποίηση Καρυστιανού: «Αν ζητήσει να πάνε δίπλα της συγγενείς θυμάτων, δεν θα πάει κανένας»
- Από ΑΠΕ το ήμισυ της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα
