Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)
Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.
Η Ελλάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν σε λίγες μέρες στο Παρίσι.
Η Εθνική μας δώσει το τελευταίο της φιλικό, πριν ταξιδέψει σε γαλλικό έδαφος, απέναντι στη Σερβία των Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ. Ένα φιλικό που θα δείξει και την ετοιμότητά της κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει πανέτοιμος για τα παιχνίδια που έρχονται και φρόντισε να μας το δείξει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.
Ο «Greek Freak» ανέβασε ένα βίντεο από την προπόνησή του και έγραψε: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)


