Έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ ο Κουρμπέλης (pic)
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ.
Η Τραμπζονσπόρ μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λήξουν την συνεργασία τους.
Ο 30χρονος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Καραγκιουμρούκ στο δεύτερο μισό της σεζόν και μέτρησε συνολικά 22 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις της Τουρκίας.
«Το συμβόλαιο του συλλόγου μας με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με ημερομηνία έναρξης 01.07.2023 και ημερομηνία λήξης 30.06.2025, λύθηκε κοινή συναινέσει. Σύμφωνα με τη συμφωνία, ο παίκτης δεν θα λάβει καμία αποζημίωση τερματισμού εκτός από τον μισθό και οτιδήποτε άλλο έχει κερδίσει μέχρι στιγμής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Δείτε την ανάρτηση
Kamuoyuna Duyuru
Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Dimitrios Kourbelis arasındaki 01.07.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya bugüne kadar hak etmiş olduğu maaş ve diğer… pic.twitter.com/sh8PIpA5EP
— Trabzonspor Kurumsal (@TSKurumsal) July 17, 2024
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά

