ΣΥΡΙΖΑ: Σκωπτική η απάντηση στους 87 από πηγές προσκείμενες στον Κασσελάκη
«Είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα...», διερωτώνται για τη επιστολή των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
Προσκείμενες στον Στέφανο Κασσελάκη πηγές διερωτώνται, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές, προς τι η βιασύνη των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ν’ ανοίξουν δημοσίως τις νέες διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος εφόσον έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανά του.
«Είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα»
Συγκεκριμένα, οι εν λόγω πηγές αναφέρουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο. Όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο, είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα. Ως γνωστόν, στις 4/7 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και στις 7/7 η Κεντρική Επιτροπή».
87 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Διαιρετικές τακτικές και στοχοποιήσεις στελεχών»
Θυμίζουμε ότι σήμερα δημοσιοποιήθηκε επιστολή την οποίαν υπογράφουν 87 στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η οποία απευθύνεται στον κ. Κασσελάκη. Τα εν λόγω στελέχη, μεταξύ των οποίον 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (η αντιπρόεδρο της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός και οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης, Αθηνά Λινού, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μίλτος Ζαμπάρας και Ανδρέας Παναγιωτόπουλος), ακούν δριμεία κριτική σε πράξεις και αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη.
Παράλληλα, τα εν λόγω στελέχη αναφέρονται σε διαιρετικές τακτικές, στοχοποιήσεις στελεχών και θέτουν ζήτημα προοδευτικού μετώπου.
- ΠΑΟΚ: Η μεγάλη ευκαιρία με το «τακουνάκι» του Γιακουμάκη (vid)
- «Τα γυμνά της μητέρας μου είναι δώρο» – Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, για τη μοναχική παιδική ηλικία και το «χαμαιλεοντικό» αύριο
- Μακρόν: Η Γαλλία και η Ευρώπη θέλουν «σεβασμό
- Ολυμπιακός – Εστουδιάντες 68-72: Ήττα στις λεπτομέρειες και αποκλεισμός
- LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
- Συνελήφθη στο Μόναχο ο Ουκρανός δολοφόνος του ξενοδόχου στη Ρόδο
