Back to back θρίαμβος: Ο Χρήστου το χρυσό, ο Μακρυγιάννης το ασημένιο στα 100μ. ύπτιο (vid)
Η Ελλάδα σάρωσε και στα 100μ. ύπιο του ευρωπαϊκού υγρού στίβου, με τον Απόστολο Χρήστου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο και τον Μακρυγιάννη το ασημένιο.
Η Ελλάδα σαρώνει τα πάντα στο διάβα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, καθώς μετά το χρυσό του Γκολομέεφ και το αργυρό του Μπίλα στα 50μ. ελεύθερο ήρθαν και αυτά του Απόστολου Χρήστου (χρυσό) και Ευάγγελου Μακρυγιάννη (ασημένιο) στα 100μ. ύπτιο στη διοργάνωση που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι.
Ο Απόστολος Χρήστου ήταν τα φαβορί και το επιβεβαίωσε, καθώς με χρόνο 52.23 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Δίπλα του τόσο στην κούρσα όσο και στο βάθρο και ο Ευάγγελος Μακρυγιάννης, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 52.83.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε, ο Κσαβέρι Ζελτιάκοβ από την Πολωνία, έχοντας χρόνο 34.56. Αυτή είναι μια ανεπανάληπτη επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση με τέσσερα μετάλλια τεράστιες σε δύο κατηγορίες, αυτό των 50μ. ελεύθερο και 100μ. ύπτιο.
- Capital Clean Energy Carriers: Παρέλαβε το μεγαλύτερο στον κόσμο πλοίο μεταφοράς LCO2
- «Στόχοι του Παναθηναϊκού Γιαμπουσέλε και Χέις-Ντέιβις» (vids)
- Το Μεξικό εξελίσσεται σε σημαντικό προμηθευτή πετρελαίου για την Κούβα, λόγω εξελίξεων στη Βενεζουέλα
- «H οπτική επικοινωνία είναι λειτούργημα» – Ο Σλοβένος γραφίστας Tomato Košir και η αλήθεια της οργής
- Λαϊκές Αγορές: Επιστρέφουν την Παρασκευή στους πάγκους οι παραγωγοί – Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις
- Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 54χρονη που έβαλε φωτιά σε σπίτι και προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα


