Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και την έριξε από το μπαλκόνι
Οι πρώτες πληροφορίες
Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία 40χρονης γυναίκας από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της στην περιοχή της Τρεμιθούσας στην Πάφο της Κύπρου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ζευγάρι έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία. Μαρτυρίες αναφέρουν πως πριν το φονικό είχε προηγηθεί μεταξύ του ζευγαριού έντονος διαπληκτισμός.
Μάλιστα φέρεται πως η γυναίκα κατά τη διάρκεια του καβγά κατάφερε στον σύζυγό της χτύπημα με μαχαίρι. Εν συνεχεία, φαίνεται πως ο 44χρονος πήρε στα χέρια του το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο της κατάφερε αριθμό τραυμάτων, τα οποία την οδήγησαν στον θάνατο.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά
Μετά, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, την έριξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και κατέληξε στο έδαφος. Η 40χρονη εντοπίστηκε να κείτεται νεκρή στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με το cyprustimes.com.
Η πολυκατοικία στην οποία διέμενε το ζευγάρι
Με το που δόθηκε η πληροφορία για το αιματηρό επεισόδιο, σήμανε συναγερμός και η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Ο σύζυγος και φερόμενος δράστης, μεταφέρθηκε τραυματισμένος αλλά ελαφρά στο Νοσοκομείο Πάφου.
Υπήρξε αναφορά για αντίστοιχο περιστατικό στο παρελθόν
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζεύγος ήρθε σε αντιπαράθεση. Μάλιστα στις αρμόδιες υπηρεσίες, υπήρξε και κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Το ζεύγος έχει δύο ανήλικα παιδιά.
- Tα σενάρια αύξησης για τον κατώτατο μισθό
- Φτάνει! Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό της κομματικής φιλοδοξίας και του πολιτικού παιχνιδιού
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram – Κατηγορείται για «διευκόλυνση τρομοκρατικών ενεργειών»
- Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο




