
Βομβαρδιστικό της Ρωσίας συνετρίβη στον Καύκασο – Σκοτώθηκαν δύο άτομα
«Το αεροπλάνο συνετρίβη σε ακατοίκητη περιοχή. Δεν προκλήθηκαν ζημιές στο έδαφος. Το πλήρωμα πέθανε», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Βομβαρδιστικό Σουχόι Su-34 της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας συνετρίβη στον Καύκασο κατά τη διάρκεια συνηθισμένης εκπαιδευτικής πτήσης, εξαιτίας τεχνικής βλάβης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το πλήρωμα, μεταδίδουν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα το υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα.
«Το αεροπλάνο συνετρίβη σε ακατοίκητη περιοχή. Δεν προκλήθηκαν ζημιές στο έδαφος. Το πλήρωμα πέθανε», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Οι περιφερειακές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν στο πρακτορείο TASS ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο πιλότοι.
Επιτροπή των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας στο σημείο
Η προκαταρκτική αιτία της συντριβής εκτιμάται ότι είναι τεχνική δυσλειτουργία, επισημαίνεται από τις ίδιες πηγές.
Η συντριβή έγινε στην περιφέρεια της Οσετίας, στο Βόρειο τμήμα της. Στο σημείο της συντριβής έχει αποσταλεί επιτροπή των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
- Ο Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών – Επιστρέφω γιατί δεν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα
- Άγιος Δημήτριος: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα καπετάνιε μου» – Συγκλονίζει η ανάρτηση του ταξίαρχου για τον γιο του
- Ο Ντιαλό είναι ο κορυφαίος αμυντικός της Euroleague (pic)
- Μόνιμο προσωπικό και την πλήρη χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών προσχολικής αγωγής θέλει η Δήμαρχος Ζωγράφου
- Η γη της ελιάς: Οι αποκαλύψεις δοκιμάζουν τις σχέσεις
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI




