Κατεσβέσθη η πυρκαγιά στην ΠΥΡΚΑΛ στο Πάνακτο Βοιωτίας – Σε αποθηκευτικό χώρο επικίνδυνων υλικών
Κινητοποιήθηκαν 58 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων, 18 οχήματα, 3 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) για φωτιά που ξέσπασε στην ΠΥΡΚΑΛ στα Δερβενοχώρια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για φωτιά που ξεκίνησε από αποθηκευτικό χώρο, όπου φυλάσσονται πυρίτιδα και χημικά, στο Πανακτό Βοιωτίας, η οποία επεκτάθηκε και εκτός αυτού του χώρου με αποτέλεσμα να κάψει περιοχή με χαμηλή βλάστηση.
Για τις κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και περίπου στις 17:30 την έθεσαν υπό έλεγχο.
Συγκεκριμένα, επιχείρησαν 58 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων, 18 οχήματα, 3 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος.
Η αρχική ανάρτηση της Πυροσβεστικής για το συμβάν
#Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο επικίνδυνων υλικών στο Πάνακτο Βοιωτίας. Κινητοποιήθηκαν 32 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα, 1 Α/Φ και 2 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 10, 2024
- Νορβηγία: Η οικονομική εισαγγελία διερευνά τις διασυνδέσεις δύο διπλωματών με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Λάρισα: Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ – Στο Σύνταγμα το επόμενο ραντεβού των αγροτών
- ΗΠΑ: Έπειτα από ένα μήνα απεργία, επήλθε μερική συμφωνία μεταξύ νοσηλευτών και εργοδοτών στη Νέα Υόρκη
- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανησυχεί για την κατάσταση στη μπασκετική ομάδα της Μονακό
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη


