Μητσοτάκης: «Έχω πρόβλεψη, αλλά…» – Με χαλαρή διάθεση στα Βριλήσσια ο Πρωθυπουργός
Η μέρα θα συνεχιστεί χαλαρά για τον Μητσοτάκη, ο οποίος είναι έτοιμος και για τους…. Coldplay
Σε χαλαρό κλίμα και με καλή διάθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τους δημοσιογράφους για γεύμα σε εστιατόριο στα Βριλήσσια, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της προεκλογικής περιόδου. Οι πολιτικές συζητήσεις έμειναν εκτός, με τον Πρωθυπουργό να απολαμβάνει τη μπίρα του και τους ψαρομεζέδες.
«Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανα» σημείωσε «αλλά δεν σας τη λέω». Όπως άλλωστε έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν, πάντα το Σάββατο πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση τα… στοιχήματα για το αποτέλεσμα πέφτουν οικογενειακώς – γράφουν όλοι τις εκτιμήσεις τους σε ένα χαρτάκι.
Η μέρα θα συνεχιστεί χαλαρά για τον Μητσοτάκη, ο οποίος είναι έτοιμος και για τους…. Coldplay, καθώς απόψε θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ τη συναυλία τους.
Γεύμα του πρωθυπουργού στους πολιτικούς συντάκτες
«Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες»
«Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά. Έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει» ανέφερε ο Μητσοτάκης για τις κινήσεις του κρατικού μηχανισμού μετά την ανατροπή και ανάφλεξη του βυτιοφόρου στην ΕΟ Αθηνών – Κορίνθου. «Γκρεμίστηκε η γέφυρα σε 12 ώρες» πρόσθεσε.
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι
- «Η ελπίδα θέλει σκληρή δουλειά» – Η επίδειξη SS26 του Marc Jacobs καταπιάστηκε με το θέμα της θλίψης
- Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
- Φον ντερ Λάιεν: Θέλει να εξαφανιστούν τα προσκόμματα που εμποδίζουν την Ευρώπη να γίνει «παγκόσμιος γίγαντας»
- Ζιζέλ Πελικό: Σπάει την σιωπή της και περιγράφει πως έμαθε την αλήθεια – «Όχι, όχι δεν μπορώ άλλο να το αντέξω»
