ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης διοριζόταν και ο Βορίδης κρατούσε τσεκούρια όταν ο Κασσελάκης ήταν στις ΗΠΑ
O ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απάντησε στα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη
Σκληρή ανακοίνωση κατά του Μάκη Βορίδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τα όσα ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης τόνισε σήμερα πως «την ώρα που εμείς ήμασταν εδώ και παιδευόμασταν ο κ. Κασσελάκης ήταν στην Αμερική και πλούτιζε και καλά έκανε». Παράλληλα εκτόξευσε πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη μη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του.
«Ο Κασσελάκης βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα»
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως με την αναφορά του ο Μάκης Βορίδης θέλησε «προφανώς να μας πείσει να αγνοήσουμε το παρελθόν».
Ακολούθως πρόσθεσε πως «όταν όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα για να πετύχει τους στόχους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοριζόταν με… προτροπή του πατέρα του στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με 10.000 τον μήνα για να κάνει το «αγροτικό» του προτού ασκήσει το κληρονομικό του δικαίωμα και στραφεί στην πολιτική…».
Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο δε κ. Βορίδης κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη. Αυτό προτού «αλλάξει απόψεις». Όπως ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει».
Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε πως «ας αντικαταστήσει λοιπόν το «παιδευόμασταν» με το «παιδεύαμε» για να είναι πιο ακριβής».
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα
- Το σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο των Κένεντι: Ο άλλος άνδρας, η ζήλια, η άμβλωση και οι χαρακιές
- Εκλογές στην Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα εναντίον Φοντ στις 15 Μαρτίου
- Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Ρήγος
- Κατερίνη: 17χρονος διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα – Ανέβαζε βίντεο κάνοντας αναλήψεις από ΑΤΜ με κάρτες – κλώνους
- Μέση Ανατολή: Σε ποιες τιμές χτυπάει ο «συναγερμός» για καύσιμα και ρεύμα



