Final 4: Στην Uber Arena οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Πίπεν (pics+vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην Uber Arena για τον ημιτελικό του Final-4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι -και αυτός- στην Uber Arena για να παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε.
Μάλιστα, ο Greek Freak κάθεται μαζί με τον Σκότι Πίπεν, παλιά δόξα του ΝΒΑ και των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος νωρίτερα πάτησε παρκέ για να θυμηθεί τα… παλιά και «δοκίμασε» το χέρι του, παίρνοντας μερικά σουτ.
Ο σούπερ σταρ των Μπακς και ο άλλοτε αστέρας των Σικάγο Μπουλς θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ.
Δείτε βίντεο:
Brotherly love from @Giannis_An34 ♥️🫂
Giannis at his FIRST Final 4 supporting his brother all the way through @Thanasis_ante43 l @paobcgr pic.twitter.com/QsEvPzA4Cq
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 24, 2024
Και φωτογραφίες:
- Ερντογάν: Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη σύγκρουση στο Ιράν για την παγκόσμια ασφάλεια -«Η φωτιά πρέπει να σβήσει»
- Τι αλλάζει με τον «Τειρεσία των ενοικιαστών» – Το νέο σύστημα ενοικίασης κατοικιών
- Ισπανία: Εκτέλεσε πέναλτι κι έστειλε τη μπάλα στο… υπερπέραν! (vid)
- Γεραπετρίτης: Ασύμμετρα τα χτυπήματα του Ιράν λόγω έλλειψης ηγεσίας – Δεν είναι μέσα στο σχεδιασμό των Ιρανών αυτή τη στιγμή η Σούδα
- Πέθανε ο μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη λεωφόρο Συγγρού
- Τραμπ: «Το Ιράν αγνόησε τις προειδοποιήσεις μας για το πυρηνικό του πρόγραμμα – Τους διαλύουμε»



