
Ανανέωσε με την Ουτρέχτη ο Μπάρκας (pic)
Η Ουτρέχτη ανακοίνωσε την την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μπάρκα για έναν ακόμη χρόνο.
Ο Βασίλης Μπάρκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ουτρέχτη για έναν ακόμη χρόνο, όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος με post στα social media.
Τώρα που η FC Utrecht έχει συμπεριλάβει την οψιόν στο συμβόλαιό του, ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας έχει συμβόλαιο στην Cathedral City μέχρι τα μέσα του 2025.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας (29) μπορεί λοιπόν να ξεκινήσει την τρίτη του σεζόν στην υπηρεσία της Ουτρέχτης μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
«Όταν ο Βασίλης ήρθε στην Ολλανδία το καλοκαίρι του 2022, ήμασταν πεπεισμένοι ότι είχαμε προσελκύσει έναν τερματοφύλακα με έξτρα ποιότητα. Σε ό,τι μας αφορά, το πέτυχε πλήρως στην πρώτη και στη δεύτερη σεζόν του», εξηγεί ο τεχνικός διευθυντής Jordy Zuidam της FC Utrecht. «Είμαστε ευχαριστημένοι που, τώρα που έχουμε συμπεριλάβει την επιλογή στο συμβόλαιό του, θα είναι μαζί μας μέχρι τα μέσα του 2025».
- Μάικλ Τζάκσον: Eισπράξεις ρεκόρ για το Michael παρά τις αντιδράσεις – «Εξαγνισμός ενός Τέρατος»
- Φυλακές Κορυδαλλού: Κύκλωμα αλλοδαπών βασάνιζε κρατουμένους ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους
- Η FIFA δεν έπιασε τον στόχο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ στην Κίνα ενώ ψάχνεται για την Ινδία
- Θα συσταθεί στις ΗΠΑ ταμείο 1,8 δισ δολαρίων που θα αποζημιώνει όσους «διώχθηκαν άδικα» όπως ο Τραμπ
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως ανέβαλε επίθεση εναντίον του Ιράν που θα ξεκινούσε αύριο
- Η φωτογραφία του Σορτς με Τζόκοβιτς και Παγώνη



