Χαμός σε πτήση – Αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο επειδή ζευγάρι τσακωνόταν με τους επιβάτες
Δείτε τι συνέβη
Χαμός επικράτησε σε πτήση που είχε ξεκινήσει από τη Γλασκώβη με προορισμό την Αίγυπτο καθώς ένα ζευγάρι λόγω της συμπεριφοράς του με αποτέλεσμα ο πιλότος να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο.
Το ζευγάρι φαίνεται πως τσακωνόταν καθ΄ όλη τη διάρκεια της πτήσης με αρκετούς επιβάτες. Κάποια στιγμή, απομακρύνθηκαν από το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.
Οι επιβάτες μετά από αυτή την εξέλιξη ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και χειροκρότησαν τα μέλη του πληρώματος που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.
Δείτε το βίντεο
Αμέσως μετά, ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στο Ηράκλειο, με τους δύο επιβάτες να συλλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι «η πτήση EZY3165 από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα στις 29 Απριλίου προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, για να παραδώσει στην ελληνική αστυνομία δύο επιβάτες που συμπεριφέρονταν με τρόπο ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η πτήση στη συνέχεια συνέχισε για τη Χουργκάντα αφού απομακρύνθηκαν οι επιβάτες».
.
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
- Κικίλιας στη συνάντηση με Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»
- Πάθη, αλήθειες και απομυθοποιήσεις: Οι «Γυναίκες στο Ντιβάνι» επιστρέφουν
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»


