Διαδημοτική συνεργασία για τις μετακινήσεις των φοιτητών
Τρεις Δήμοι προχώρησαν στη δημιουργία διαδημοτικής συνεργασίας με σκοπό την μεταφορά των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη.
Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών και φοιτητριών που μετακινούνται προς την Πανεπιστημιούπολη, τρεις δήμαρχοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν διαδημοτική συγκοινωνία.
Αυτό αποφασίστηκε σε μια δεύτερη συνάντηση που πραγματοποίησαν οι Δήμαρχοι Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου και Αγ. Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας.
Οι Δήμαρχοι, αποφάσισαν, έχοντας κάνει δεκτή σχετική πρόταση του κυρίου Σίμου στην πρώτη συνάντηση, να καταρτιστεί προγραμματική σύμβαση για τη δημιουργία διαδημοτικής συγκοινωνίας που θα μεταφέρει φοιτητές και φοιτήτριες στην Πανεπιστημιούπολη, μετά τις σχετικές επαφές με τον Ο.Α.Σ.Α. και τη δέσμευση του Οργανισμού να εγκρίνει τη λειτουργία της γραμμής, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμος Πετρούπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Πετρούπολης τέλη Ιανουαρίου είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακής και Εμπορικής Λειτουργίας του Ο.Α.Σ.Α. , Δημήτρη Αποστολίδη, στον οποίο αιτήθηκε την δημιουργία απευθείας γραμμής που να συνδέει την Πετρούπολη με την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη, με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολλών φοιτητών/φοιτητριών που κατοικούν στην πόλη.
Πρώτη προτεραιότητα οι δημόσιες συγκοινωνίες στο Ίλιο
Προ ημερών υπενθυμίζουμε, ότι η Δήμαρχος Ιλίου, είχε συνάντηση με με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο, στην οποία συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας στον τομέα των δημοσιών μεταφορών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα, οι δύο πλευρές ανέλυσαν τη στρατηγική σημασία της βελτίωσης των μεταφορών και την ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.
Επιπλέον, διερευνήθηκαν πιθανές αναδιαμορφώσεις λεωφορειακών γραμμών και δημιουργία νέων ως καινοτόμες λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών του Ιλίου.
- NBA: Νέα ήττα για τους Μπακς (124-112), σημαντικές νίκες για Μάβερικς (122-109) και Τίμπεργουλβς (109-106)
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-127x85.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)































![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442