Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στρατηγική Συνεργασία του Δήμου Ιλίου και του ΟΑΣΑ

Στρατηγική Συνεργασία του Δήμου Ιλίου και του ΟΑΣΑ

Εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να υπάρξουν αναδιαμορφώσεις λεωφορειακών γραμμών.

Συνάντηση εργασίας είχε η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο, στην οποία συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας στον τομέα των δημοσιών μεταφορών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές ανέλυσαν τη στρατηγική σημασία της βελτίωσης των μεταφορών και την ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Επιπλέον, διερευνήθηκαν πιθανές αναδιαμορφώσεις λεωφορειακών γραμμών και δημιουργία νέων ως καινοτόμες λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών του Ιλίου.

Η κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου εξέφρασε την ικανοποίηση της προς τον κ. Σπηλιόπουλο για τη συνεργασία και την υποστήριξη του προς τον Δήμο Ιλίου, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση της για συνεχή και εντατική συνεργασία.

Συνάντηση και με την υφυπουργό Μεταφορών

Προ ημερών επίσης, η Δήμαρχος Ιλίου κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Μεταφορών κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου με αντικείμενο πρωτοβουλίες που απαιτούνται για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών του Δήμου Ιλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση των μεταφορών συνολικά στον Δήμο Ιλίου, στην ανάπτυξη πράσινων και βιώσιμων μέσων μεταφοράς, καθώς και στην ανάγκη για επενδύσεις σε έργα υποδομής που θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής αλλά και την οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Η Δήμαρχος Ιλίου και η Υφυπουργός Μεταφορών αντάλλαξαν ιδέες σε ευρύτερο πλαίσιο για το πως μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά και να αξιοποιήσουν χρηματοδοτικά εργαλεία, αφενός για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, και αφετέρου, για την συνολική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024