Στον δρόμο για το Παρίσι η Ολυμπιακή Φλόγα
Το Ολυμπιακό Φως έφερε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας από την Ελλάδα στη Γαλλία και στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής “PARIS 2024” Τόνι Εστανγκέ, στο Καλλιμάρμαρο.
Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας, ενώ η Νάνα Μούσχουρη απήγγειλε τόσο τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας όσο και τον δικό μας.
Μετά από το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους παραδίδεται στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024».
Το Ολυμπιακό Φως έφερε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τελευταίος Λαμπαδηδρόμος στο Καλλιμάρμαρο ήταν o αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, μαζί με τους συμπαίκτες του, που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί σήμερα στους Γάλλους διοργανωτές, θα διανυκτερεύσει στη γαλλική πρεσβεία και το Σάββατο θα «επιβιβασθεί» στο τρικάταρτο «Belem», με προορισμό το λιμάνι της Μασσαλίας, όπου αναμένεται στις 8 Μαΐου.
Δείτε φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας
Ο Γιάννης Φουντούλης
Η Νάνα Μούσχουρη
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»


