
Δανία: Απειλή για βόμβα σε αεροδρόμιο – Συνελήφθη ένας ύποπτος άνδρας
Το αεροδρόμιο Μπιλούντ -το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας- εκκενώθηκε και παραμένει κλειστό
Ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα στη Δανία σε σχέση με απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο Μπιλούντ, το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το αεροδρόμιο Μπιλούντ εκκενώθηκε και παραμένει κλειστό
Το αεροδρόμιο, που βρίσκεται στην κεντροδυτική Δανία, εκκενώθηκε και εξακολουθεί να είναι κλειστό μετά την απειλή.

Αναστάτωση και ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες
Η κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ταξιδιώτες, ενώ εικόνες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μεγάλες ουρές επιβατών που απομακρύνθηκαν από την πειροχή, να βρίσκονται έξω από το κτίριο του αερολιμένα.
“Η εκκένωση προχώρησε ήρεμα και όπως αναμενόταν, με τους ταξιδιώτες να ακολουθούν τις οδηγίες μας”, ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο αστυνομικός επιθεωρητής Μίκαελ Βάις.
Οι έρευνες για το συμβάν με τις απειλές περί τοποθέτησης βόμβας στο αεροδρόμιο συνεχίζονται, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας πως δεν είναι σαφές πότε θα ξανανοίξει το αεροδρόμιο.
- Πάμε μια βόλτα;: Η Ελένη Ράντου μας «ταξιδεύει» στη ζωή της
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]




