Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Ιστιαία έγινε αισθητός και στην Αθήνα
Σεισμός 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο κοντά στα Βασιλικά της Ιστιαίας, έγινε αισθητός στην Αθήνα πριν λίγα λεπτά.
Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά κοντά στην Ιστιαία, ενώ έγινε αισθητή ακόμα και στην Αθήνα.
Το επίκεντρο εντοπίστηκε κοντά στα Βασιλικά Ιστιαίας και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (εικόνα, κάτω), ο σεισμός καταγράφηκε στις 05:23 σήμερα Σάββατο και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 2 χιλιομέτρων νότια-νοτιοανατολικά των Βασιλικών Ιστιαίας.
Εικόνα από bbnet2.gein.noa.gr
Μικρό βάθος
Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίστηκε στα 18,7 χιλιόμετρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, οι σεισμογράφοι του κατέγραψαν, πριν τον σεισμό των 4,5 Ρίχτερ, τέσσερις δονήσεις μεγέθους 1,6 έως 2,3 Ρίχτερ που σημειώθηκαν από την 01:15 σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, με το επίκεντρό τους να εντοπίζεται στην ίδια περιοχή.
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)



