
Δύο συλλήψεις για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Πρόκειται για έναν 32χρήστη παράνομου αποκωδικοποιητή ενός 39χρονου που εμπορευόταν αυτές τις συσκευές.
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 39χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 32χρονος κατείχε και χρησιμοποιούσε παράνομη συσκευή προβολής συνδρομητικού τηλεοπτικού περιεχομένου, ενώ ο 39χρονος εμπορεύονταν συσκευές που παρέχουν παράνομη πρόσβαση σε συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια μέσω διαδικτύου.
Οι συλλήψεις
Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για κάθε υπόθεση.
Ακολούθησε, όπως αναφέρεται, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα και μετά από ανάλυση των ψηφιακών δεδομένων που προέκυψαν, διακριβώθηκε η εμπλοκή των δύο ατόμων στην υπόθεση και μετά από επιχειρησιακές επεμβάσεις συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα



