Δημήτρης Κόκοτας: Με έμφραγμα στην εντατική
Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του τραγουδιστή από το απόγευμα της Πέμπτης.
Στο νοσοκομείο «ΓΝΑ Γεννηματάς» μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.
Το έκτακτο περιστατικό εν ώρα προβών
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες για το live show του J2US, που πρόκειται να προβληθεί το Σάββατο, αλλά ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η καλλιτεχνιξή διαδρομή
Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε τη διαδρομή του στο χώρο του τραγουδιού πριν 30 χρόνια. Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Διαδόσεις”»κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου του 1994 από την Eros Music σε μουσική και στίχους του Φοίβου, φτάνοντας τις 30.000 πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο κι έγινε χρυσός. Από εκεινη την εποχή μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει 1ο δίσκους.
Το 2007 κυκλοφόρησαν οι δύο τελευταίοι δίσκοι του με τίτλους “Άμα δε σε δω απόψε” και “Live + 4” από την Alpha Records.
Το 2013, ο Δημήτρης Κόκοτας μαζί με τους Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου πραγματοποίησαν συναυλίες σε πολλές χώρες όπως στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και το Ισραήλ σε μια περιοδεία που ονομάστηκε »A Trιbute to the Legends», κάνοντας μια αναδρομή, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πατεράδων τους, ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις με τον Γιώργο Λεμπέση.
- Ένας νεκρός και εκατοντάδες σπίτια στις φλόγες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία
- Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson 94-86: Έπαιξαν με τη φωτιά αλλά δεν κάηκαν οι «πράσινοι»
- Ηράκλειο: Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος που πήρε φακελάκι 6.000 ευρώ για να εκδώσει πλαστό έγγραφο
- Λεβαδειακός-Βόλος 3-1: Πάρτι Ευρώπης έκαναν οι Βοιωτοί
- Ολυμπιακός: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ – Πόσα απέμειναν
- Η περίπλοκη, αληθινή ιστορία του αδέσποτου αρκούδου Paddington — Η κόρη του δημιουργού αφηγείται

