
H Kατερίνα Στικούδη ποζάρει με τον ενάμιση μηνών γιο της
Τρισευτυχισμένη μητέρα δύο αγοριών η παρουσιάστρια χαίρεται την κάθε στιγμή με την οικογένεια της.
H Kατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους, έναν ακόμη γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου 2024 και λέγεται Νικόλας.
Τι δηλώνει για τη γέννηση του δεύτερου γιου της
«Βγήκε 3.700, γερός και μεγάλος. Έζησα τα δύο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα με τον Νίκο, γέννησα μέσα σε 2μιση ώρες. Ο Βύρωνας ξέρει ότι ένας Νίκος θα έρθει στο σπίτι να τον φροντίσουμε. Αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλοι ήταν δίπλα μου.
Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και να μην αγχωθεί. Εύκολη γέννα δεν υπάρχει», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή, «Super Κατερίνα», μετά την γέννηση του γιου της.
Αγκαλιά με το μικρό
Χθες το βράδυ, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να ποζάρει μαζί με τον ενάμιση μήνα Νικόλα που είναι ξαπλωμένος και κοιμάται στην αγκαλιά της μητέρας του.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν
- Ιαπωνία: Παρέλαβε ρωσικό πετρέλαιο μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας στη Μέση Ανατολή – «Αναθέρμανση σχέσεων με Μόσχα»
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League



