Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στικούδη: Πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα λίγο πριν τη γέννηση του γιου της

Κατερίνα Στικούδη: Πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα λίγο πριν τη γέννηση του γιου της

Η τραγουδίστρια περιμένει τον ερχομό του δεύερου παιδού της.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, το J2US αλλά και το με ποιον τρόπο κατάφερε όταν ήταν μικρή να πληρώσεις ακόμα και το ενοίκιο των γονιών της.

Σε γιορτινή διάθεση, η Κατερίνα Στικούδη έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» μιλώντας για το πώς βίωνε τα Χριστούγεννα ως παιδί.

Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις

«Από τα παιδικά μου Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας. Μιλάμε για μεροκάματο».

Ήθελα να γίνω οδοντίατρος

«Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να μη φοβόμαστε. Δεν το πίστεψα όταν μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι θα κάνω συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα. Απολαύσαμε την ενέργεια του κόσμου και την τεράστια σκηνή μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία».

Όπως είπε, είναι λάθος να θεωρούμε την ποπ μουσική εύκολη.

«Είναι πολύ δύσκολη. Σίγουρα ο κόσμος δεν περίμενε να ερμηνεύσω τα δύσκολα τραγούδια που παρουσίασα στο YFSF και στο J2US. Μου αρέσει να ιντριγκάρω τον κόσμο και να…πατάω σε πεντάγραμμα που το κοινό δεν μου το έχει και πολύ. Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρω εάν θα είμαι στο J2US».

Η μητρότητα στη ζωή της

Αναφερόμενη στη μητρότητα, είπε πως είναι όπως όλες οι μαμάδες, θα πάει στο πάρκο με το παιδί της με μία φόρμα και τα μαλλιά κότσο.

«Δεν θα πάω ντυμένη με τα καλά μου. Υπάρχουν φίλες μου μανούλες που μου ζητούν να πάω στο πάρκο με τα ρούχα που φορώ στις εμφανίσεις μου για να με δουν. Κάθε στιγμή απαιτεί την ανάλογη ένδυση ανάλογα με την έκφραση και τη διάθεσή μου. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν ξυπνάω με τις τουαλέτες και διαμάντια».

Για τη συνεργασία της με τον μικρό πιανίστα, Στέλιο Κερασίδη, είπε πως είναι πολύ όμορφο να ενώνονται δύο διαφορετικοί κόσμοι.

«Είναι πένας πολύ μικρός πιανίστας ηλικιακά αλλά έχει καταφέρει να παίξει στο Ηρώδειο και να κάνεις το εξωτερικό πολύ σημαντικές εμφανίσεις. Πιστεύω πως αυτό το μουσικό μας ‘’πάντρεμα’’ έχει κάτι μαγικό».

«Είναι πολύ ωραίο να ενώσουμε τις ιδέες μας και τις δυνάμεις μας μουσικά με την Κατερίνα», είπε ο ίδιος.

Το 2023 και τα γούρια του

«Μου φέρνουν γούρι τα μωράκια και φέτος έγιναν πολύ ωραία πράγματα. Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα με τον Στέλιο αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε ακόμα. Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά και πιο μικρή τα προπονούσα στο κολυμβητήριο. Τα αγαπώ πολύ. Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024