Κοζάνη: Βρέθηκε χειροβομβίδα σε κτίριο που στεγαζόταν το ΑΤ Σιάτιστας
Η χειροβομβίδα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια εργασιών στο κτήριο στο κέντρο της Σιάτιστας
Με ελεγχόμενη έκρηξη στο πρώην πεδίο βολής, έξω από την πόλη της Σιάτιστας στην Κοζάνη, εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς χειροβομβίδα, που βρέθηκε κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης σε κτίριο, που ανεγέρθηκε το 1910 και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ η χειροβομβίδα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, σε κτήριο, που μέχρι τη δεκαετία του 1980, στεγαζόταν το Α.Τ. Σιάτιστας, στην πλατεία Χώρας στην Σιάτιστα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πυροτεχνουργοί του στρατού, οι οποίοι, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα ασφαλείας σε αντίστοιχες περιπτώσεις, παρέλαβαν την χειρoβομβίδα έλεγξαν την περιοχή με ανιχνευτή, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα άλλο, ενώ το πολεμικό υλικό μεταφέρθηκε για εξουδετέρωση.
Η χειροβομβίδα στο σημείο που εντοπίστηκε
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ
- Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τον ανιψιό και τον φίλο του – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναπαράστασης
- OpenAI: O Μίκυ Μάους πάει… ChatGPT – Η επένδυση της Disney στις νέες τεχνολογίες
- Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 96-89: Όταν ξύπνησε ήταν πλέον αργά…
- Οι 5+1 προκλήσεις του νέου προέδρου του Eurogroup Κυριάκου Πιερρακάκη
- Η συνεργασία των Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε θέλει τον «δικηγόρο του διαβόλου» της





