Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι»
Η ξαφνική αδιαθεσία του ηθοποιού τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία του, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.
Η ανακοίνωση
«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν εώς το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».
Να θυμίσουμε ότι στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» πρωταγωνιστούν οι : Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Αλικάκη, Κώστας Κόκλας, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Τζόϋς Ευείδη.
- Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Βοιωτούς, εκτός πλέι οφ οι Περιστεριώτες
- Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Super League: Τα playoffs 1-4, 5-8 και τα playouts (pic)
- Άρης – ΟΦΗ 0-2: Με φόρα στα πλέι οφ οι Κρητικοί, σε «τέλμα» οι Θεσσαλονικείς
- Τι αλλάζει στις επικουρικές συντάξεις
- Αστέρας AKTOR-Παναθηναϊκός 1-2: Πάει στα Play Offs με ελπίδες για καλύτερη κατάταξη
- Βόλος – ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα – σοκ στο Πανθεσσαλικό για τους Ασπρόμαυρους



