Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι»
Η ξαφνική αδιαθεσία του ηθοποιού τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία του, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το ακριβές πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.
Η ανακοίνωση
«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν εώς το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».
Να θυμίσουμε ότι στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» πρωταγωνιστούν οι : Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Αλικάκη, Κώστας Κόκλας, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Τζόϋς Ευείδη.
- Γιατί δεν θα έβγαιναν τα ντέρμπι της Super League με Έλληνες διαιτητές
- Punch: Πώς ένας επτά μηνών μακάκος έγινε παγκόσμιο φαινόμενο
- Βουλή: Ανησυχία για τις εξελίξεις με Ιράν – Να διασφαλιστεί ότι η χώρα δεν θα εμπλακεί, λέει η αντιπολίτευση
- Μουρίνιο: «Αν η ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους αποδειχθεί, η καριέρα του Πρεστιάνι στη Μπενφίκα τελείωσε»
- Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ στήνει μια ίντριγκα με πλαστογραφίες και κληρονομιές με πρωταγωνιστή τον Ίαν ΜακΚέλεν
- Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό: Η κλοπή των ράβδων χρυσού στην Κηφισιά αποκάλυψε μια δολοφονία





