Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αυτό που με συγκινεί είναι η εικόνα της Δανάης να...»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αυτό που με συγκινεί είναι η εικόνα της Δανάης να…»

Δείτε τι είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την καριέρα του, την πορεία του στο θέατρο αλλά και για την αγαπημένη του «κόρη», Δανάη Μπάρκα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τρίτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την πορεία του στον χώρο του θεάματος.

Φυσικά, δεν έλειψε να αναφερθεί και στην Δανάη Μπάρκα που τόσο πολύ αγαπάει. Ο επιτυχημένος ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας πόσο χαρούμενος είναι που για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή, κάνοντας ποδαρικό.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι το ποδαρικό σας. Είδα την πρώτη σας εκπομπή και χάρηκα, όχι μόνο γιατί σας αγαπώ και γιατί η Δανάη είναι το «παιδί» μου. Αλλά γιατί αυτό που βγάζετε σε μια τόσο δύσκολη εποχή, είναι συγκινητικό. Πραγματικά συγκινήθηκα πολύ και ο τρόπος που παρουσιάζετε τα θέματα είναι υπέροχος».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναφέρθηκε και στην Χαρούλα Αλεξίου, λέγοντας πως είναι μια εξαιρετική ηθοποιός.

«Η Χαρούλα μας ανάθρεψε τα συναισθήματα μας, τα όνειρα μας. Την έχω δει στο θέατρο δύο φορές και ήταν πραγματικά η καλύτερη. Η Χαρούλα ερμήνευε πάντα τα τραγούδια της σαν ηθοποιός. Συγκινήθηκα πολύ με το θέμα που είχατε χτες για εκείνη».

Η Δανάη Μπάρκα άρπαξε την ευκαιρία τότε και ρώτησε τον αγαπημένο ηθοποιό τι είναι αυτό που τον συγκινεί.

Εκείνος απάντησε: «Εμένα με συγκινούν οι καλοί άνθρωποι, η εικόνα που έχω εσένα (σ.σ. Δανάη Μπάρκα) να χαϊδεύεις και να χτενίζεις τα μαλλιά της γιαγιάς μου».

Οι ρόλοι και το θέατρο

Αναφερόμενος στην καριέρα του είπε:

«Οι ρόλοι είναι οχήματα για να μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Μόνο όταν μιλάς για τον εαυτό σου μέσα από τους ρόλους ενδιαφέρει και συγκινεί το κοινό. Για να το καταφέρει αυτό κανείς, είναι μια διαδικασία δύσκολη, περίπλοκη αλλά ενδιαφέρουσα».

Ο ηθοποιός που βρίσκεται σε περιοδεία με δύο μονολόγους του Ιάκωβου Καμπανέλη, μιλάει για τη σημαντικότητα που έχει ένα θεατρικό κείμενο τόσο στους ηθοποιούς όσο και στους θεατές.

«Τίποτα δεν είναι ίδιο στο θέατρο, αυτό είναι και η μαγεία του, κάθε μέρα έχεις και μια καινούργια συνθήκη. Είχα τη χαρά να παίξω δύο σπουδαία κείμενα του Ιάκωβου Καμπανέλη, εμβληματικά μονόπρακτα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, όταν έρχεσαι σε επαφή με τέτοια κείμενα, σου ανοίγονται μεγάλοι δρόμοι».

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζει, μαζί με άλλους αγαπημένους πρωταγωνιστές, την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» που θα ανέβει στο θέατρο Αλίκη, των Ρέππα – Παπαθανασίου.

«Το είχαμε προγραμματίσει όταν προέκυψε ο κορωνοϊός. Είμαστε μια παρέα, τους αγαπάω όλους ιδιαίτερα, έχουμε περάσει υπέροχα. Πηγαίνουμε στην πρόβα κάθε μέρα με μεγάλη χαρά».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πέρασε το δικό του μήνυμα.

«Να μην το βάζουμε κάτω, να σεβόμαστε και να αγαπάμε τους γύρω μας. Αυτό κάνει τη δικιά σας εκπομπή να κάνει τη διαφορά, ότι σέβεστε τους γύρω σας και δεν πατάτε στη δυστυχία των άλλων».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024