Αυτή είναι η λίστα της Μπάγερν για τον αντί-Τούχελ
Η «Mirror» αποκαλύπτει τα ονόματα που είναι τα επικρατέστερα για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.
Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν, και θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Τσάμπι Αλόνσο, νυν πρωτοπόρο στην Bundesliga με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Σε ανταγωνισμό με τη Λίβερπουλ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, ο βαυαρικός σύλλογος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ισπανό τεχνικό, αλλά εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις, αν τελικά ο Αλόνσο προτιμήσει το «Ανφιλντ».
Ο Μουρίνιο και οι υπόλοιποι
Στην περίπτωση αυτή η αγγλική εφημερίδα «Mirror» υποστηρίζει πως η ομάδα της Βαυαρίας θα στραφεί στη λύση του Ζοσέ Μουρίνιο, που απολύθηκε στις αρχές του χρόνου από τη Ρόμα.
Από εκεί και πέρα, η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» αναφέρει πως ο νέος τεχνικός της Μπάγερν, Μαξ Εμπερλ, προτιμά την περίπτωση του Ιταλού κόουτς, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρηση του από την Τότεναμ.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» σε Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία



