Κέρκυρα: Έβαλε φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριάς του μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος
Ο πατέρας της μαθήτριας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 15χρονου και κατά παντός υπευθύνου για απλές σωματικές βλάβες.
Αδιανόητο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Κέρκυρας προκαλώντας αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού.
Το ακραίο περιστατικό έγινε στο 5ο γυμνάσιο της Κέρκυρας, με π15χρονο μαθητή να βάζει φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριάς του μέσα στη σχολική αίθουσα και μάλιστα την ώρα του μαθήματος.
Με εγκαύματα η μαθήτρια
Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 15χρονος έβαλε φωτιά στα μαλλιά της συμμαθήτριάς του με αναπτήρα, με αποτέλεσμα, η κοπέλα να υποστεί έγκαυμα στον σβέρκο της.
Όπως ήταν φυσικό το μάθημα διακόπηκε και προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μαθήτρια ενώ άμεσα ενημερώθηκαν και οι γονείς της.
Ο πατέρας της μαθήτριας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 15χρονου και κατά παντός υπευθύνου για απλές σωματικές βλάβες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η εισαγγελέας πλημμελειοδικών.
- Εξελίξεις στην υπόθεση Έπσταϊν: Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα ερευνήσει 5,2 εκατ. σελίδες φακέλων
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»
- Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση ναρκωτικών – Μία ανήλικη ανάμεσα τους
- Βραζιλία: Ο ερασιτεχνισμός της Δεξιάς μπορεί να δώσει τη νίκη στην Αριστερά και τον Λούλα στις εκλογές




