Πύργος: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απείλησε παιδιά
Έντρομοι οι γονείς κάλεσαν την αστυνομία, που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και συνέλαβε τον δράστη
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Πύργου, όταν ένας νεαρός άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απείλησε παιδιά.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα και να του περάσουν χειροπέδες
Ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές για τις πολλές παραβατικές του πράξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια παιδιών και γονέων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο λόφο Επαρχείου – άλλα ήταν σε πάρτι που βρισκόταν σε εξέλιξη στο καφέ της περιοχής και άλλα έπαιζαν στην παιδική χαρά.
Έντρομοι γονείς και περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό με το νεαρό παραβατικό που προσπάθησε να ξεφύγει μπαίνοντας στον περιφραγμένο – λόγω των εργασιών που εκτελούνται – χώρο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαγαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του

