Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερμού: «Φοβάται, δεν μπορεί να κοιμηθεί» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης που δέχθηκε μαχαιριά

Ερμού: «Φοβάται, δεν μπορεί να κοιμηθεί» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης που δέχθηκε μαχαιριά

Η νεαρή παραμένει στην εντατική, καθώς αναπνέει με μηχάνημα - Το πρώτο πράγμα που θέλησε να μάθει όταν ξύπνησε ήταν, αν ο δράστης πήγε φυλακή - Ο 32χρονος είχε μόλις ένα 24ωρο στην Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που δέχθηκε επίθεση από άγνωστο 32χρονο στην Ερμού μέρα μεσημέρι, που της κάρφωσε το μαχαίρι στην πλάτη.

Η κοπέλα ανέκτησε τις αισθήσεις της, παραμένει όμως στην εντατική. Αυτό που φοβούνται οι γιατροί είναι το διάφραγμα, διότι η 22χρονη φοιτήτρια ακόμα παίρνει ανάσα με μηχάνημα.

Η 22χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς έφερε βαθιά τραύματα και είχε ακατάσχετη αιμορραγία από το χτύπημα που δέχθηκε με μαχαίρι 23 εκατοστών

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στο MEGA, περιγράφει για την κατάσταση της υγείας της τα εξής:

«Μπήκα χθες 15 λεπτά και την είδα. Έχει ξυπνήσει. Λίγο τώρα καλύτερα είναι. Μιλήσαμε λίγο εκεί όσο μας άφησαν. Είναι αισιόδοξοι αλλά αυτό που φοβούνται είναι το διάφραγμα, γιατί ακόμα παίρνει ανάσα με το μηχάνημα. Δεν μπορεί από το διάφραγμα να ανασάνει καλά».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη χρειάστηκε να «παλέψει» για την ζωή της, και μάλιστα άνευ λόγου κι αιτίας.

«Δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχει φοβία»

Το κορίτσι, όπως λέει, φοβάται και δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί μόνη.

«Δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχει φοβία. Έχει πάθει φοβία. Δεν μπορεί να κοιμηθεί, θέλει δίπλα τους δικούς της ανθρώπους. Κάτι πήγε να μου πει αλλά δεν την άφησα εγώ, δεν θέλω να την επιβαρύνω. Μόλις αναφέρουμε κάτι βάζει τα κλάματα».

«Είναι στη φυλακή ο δράστης;» ήταν το πρώτο πράγμα που θέλησε να μάθει το θύμα όταν ξύπνησε – Την Τρίτη στον ανακριτή ο δράστης

Μάλιστα, όταν συνήλθε το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν εάν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο με τους γιατρούς σήμερα να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Ο 32χρονος δράστης δεν αρκέστηκε απλά να την χτυπήσει με το μαχαίρι, αλλά το έστριψε και προς τα κάτω προκαλώντας της βαθιά τραύματα και ακατάσχετη αιμορραγία.

Η επίθεση που δέχθηκε η φοιτήτρια με μαχαίρι 23 εκατοστών έγινε λίγο πριν φθάσει η κοπέλα στο κατάστημα με ρούχα όπου εργάζεται.

«Πήγαινε το κορίτσι στη δουλειά της, ήταν μαθήτρια του 20. Πολύ καλή μαθήτρια, πήγαινε εκεί πέρα και επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει και εμάς, βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο πανεπιστήμιο και στη δουλειά. Δούλευε τετράωρα για να βγάλει τα έξοδα της».

Η αδελφή της 22χρονης μόλις ενημερώθηκε για το τι συνέβη στην αδελφή της λιποθύμησε.

Ένα 24ωρο είχε στην Ελλάδα ο 32χρονος Ιρακινός

Ο δράστης, με καταγωγή από το Ιράκ, έφτασε μια μέρα πριν στην Ελλάδα ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, περιφερόταν στο κέντρο της Αθήνας με το μαχαίρι στο χέρι για αρκετά μέτρα.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήρθε ένα βράδυ πριν, μια μέρα πριν στην Ελλάδα, με διαβατήριο γερμανικό».

Ο 32χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024