Πέταξαν μαζί για Ηράκλειο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός
Με προορισμό το Ηράκλειο και το Final 8 του Κυπέλλου πέταξαν το πρωί της Τετάρτης (14/2), Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.
Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται προ των Πυλών με τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ να λαμβάνει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 15 εως τις 18 Φεβρουαρίου.
Το πρωί της Τετάρτης (14/2) είχε έρθει η ώρα για την αποστολή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να αναχωρήσουν για την Κρήτη, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον προημιτελικό του θεσμού το απόγευμα της Πέμπτης (15/2).
Στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκεται και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είχε χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας (ΑΕΚ και Φενέρ) και συνολικά τα έξι από τα τελευταία επτά λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε στο πόδι.
Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού:
Next Stop: Heraklion 📍💚#WeTheGreens #paobcaktor #OPAP_Final8 #CupMenHellas pic.twitter.com/43IUK1mMtg
— Panathinaikos BC (@paobcgr) February 14, 2024
Η αναχώρηση της ΑΕΚ:
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
