
Η αποκάλυψη της Μπέσσυ Αργυράκη για τις αισθητικές επεμβάσεις
«Πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη»
Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την καριέρα της, τη ζωή της και αποκάλυψε τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» όπου δήλωσε σχετικά με την εικόνα της:
«Όσο μεγαλώνω, ασχολούμαι πιο πολύ με την εικόνα μου, πάντα μου άρεσε να είμαι περιποιημένη. Έχω κάνει μπότοξ, υαλουρονικό και ένα μικρό λίφτινγκ. Είχα πάει στον γιατρό να κάνω στήθος, αλλά εκείνη την ημέρα κάνανε πρόσωπο. Το στήθος έγινε αργότερα. Θυμάμαι τα ωραία δόντια του συζύγου μου στο πρώτο μας ραντεβού, νόμιζα ότι φοράει μασέλα».
Όπως λέει η ίδια: «Μια γυναίκα είχε εμμονή μαζί μου, μέσω Facebook. Όταν είδα ότι έχει ερωτική διάθεση, τη διέγραψα. Σταμάτησα να ρωτάω την κόρη μου ‘πότε θα γίνω γιαγιά’, όσο τη ρωτούσα, τι κατάλαβα. Τώρα απλά της λέω να καταψύξει ωάρια».
«Μου είχαν ζητήσει να ασφαλίσουν τα οπίσθιά τους και τα πόδια τους», λέει η ίδια, σχετικά με την ενασχόλησή της με τον ασφαλιστικό κλάδο.
Την επόμενη σεζόν θα υποδυθεί την Μπέτι Μίντλερ σε μιούζικαλ.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Η κυβέρνηση της Ντέλσι Ροντρίγκες εκδίδει τον Άλεξ Σαάμπ για να δικαστεί στις ΗΠΑ
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto

